قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری

بستن پی وی تلگرام _ آموزش قدم به قدم

بازدید : 199

شبکه اجتماعی تلگرام در هر آپدیت خود قابلیت های جدیدی را در اختیار کاربرانش قرار داده است. امکانات پیشرفته موجود در اپ تلگرام آن را به یکی از پیام رسان های محبوب تبدیل کرده است. حریم خصوصی اما همواره موضوع قابل بحث در این اپ بوده است. می توانید با استفاده از قابلیت جدید یعنی بستن پی وی تلگرام در زمان فوروارد پیام هایتان بیشتر از این حریم خصوصی محافظت کنید.

 

چرا باید بستن پی وی تلگرام را انجام دهیم؟

اگرچه پیام رسان تلگرام به حریم خصوصی کاربران خود احترام می گذارد. اما این را در نظر داشته باشید که شاید کاربران آن به رعایت این قوانین پایبند نباشند.

شما ممکن است برای دوست، اعضای خانواده یا هر فرد دیگری پیامی را ارسال کنید و پیام شما به دیگران نیز فوروارد شود. شاید این از نظر طرف مقابل شما مشکلی نداشته باشد.

مشکل از جایی شروع می شود که بقیه کسانی که حتی شماره شما را ندارند می توانند از طریق پیام شما که فوروارد شده به اکانت شما و اطلاعات آن از جمله شماره تلفن و عکس پروفایلتان دسترسی داشته باشند.

ممکن این دسترسی افراد غریبه برای شما ایجاد مزاحمت کند. بنابراین می توانید از قابلیت بستن پی وی تلگرام استفاده کنید.

 

روش بستن پی وی تلگرام با چند روش ساده

اگر می خواهید افراد ناشناسی که پیام فوروارد شده شما را دیده اند نتوانند به شما پیام دهند؛ باید پی وی تلگرام خود را ببندید. این روش را می توانید هم در سیستم عامل اندروید و هم iOS استفاده کنید.

 

 

اعمال این تنظیمات بسیار ساده است. بعد از این که تلگرام خود را به جدیدترین نسخه آپدیت کردید:

۱: وارد اپ تلگرام شوید

۲: منوی همبرگری را باز کنید

۳: وارد بخش Settings در منوی باز شده شوید

۴: وارد قسمت Privacy and Security شوید

بستن پی وی تلگرام از بخش امنیت

 

۵: Forwarded Messages را انتخاب کنید

بستن پی وی تلگرام و فوروارد پیام

اکنون ۳ امکان در اختیار شما قرار داد. با این گزینه ها شما مشخص می کنید که چه کسانی می توانند به پی وی شما با فوروارد شدن پیامتان دسترسی داشته باشند.

بستن پی وی تلگرام و گزینه های آن

  • Everybody: به طور پیش فرض این گزینه برای همه کاربران فعال است. چه کسانی که شماره شما را دارند و چه افراد غریبه می توانند با استفاده از پیام های فوروارد شده شما به پی وی‌تان مراجعه کنند.
  • My Contacts: شما با تیک زدن این گزینه دسترسی دیگران را محدود کرده و تنها کسانی که شما را دارند می توانند از پیام فورواردی شما وارد پروفایل و صفحه چت‌تان شوند.
  • Nobody: با اعمال این گزینه در واقع به بستن پی وی تلگرام خود در مقابل دسترسی دیگران به پیام های فوروارد شده‌تان کمک می‌ کنید. هیچ کس نمی تواند دیگر به شما به طور خصوصی پیامی ارسال کند.

مراحل بالا برای اندروید و آی او اس مشترک است.

بستن پی وی تلگرام و اعمال تغییرات

در سیستم عامل اندروید باید در نهایت برای اعمال تغییرات در تلگرام خود گزینه Apply یا اعمال کردن را نیز فشار دهید.

 

سخن آخر

می توانید با بستن پی وی تلگرام خود تا حد زیادی از مزاحمت های دیگران جلوگیری کنید. امیدوارم این روش ترفند تلگرامی برایتان مفید بوده باشد. اگر سوال یا نظری داشتید زیر همین پست آن را با من درمیان بگذارید.

درباره ی behnooshabedi

قبلی بهترین ابزار های ویرایش ویدئو اینستاگرام
بعد مسیر صحیح درآمدزایی از اینستاگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *