یوتیوب

آیا می‌دانید آریا کیوکسر از یوتیوب چقدر درآمد دارد؟

یکی از قدیمی‌ترین تولیدکنندگان محتوای گیمینگ در یوتیوب، آریا کیوکسر است که تاکنون بیشتر از ۱۶۰۰ ویدیوی باکیفیت درباره بازی‌های رایانه‌ای با چاشنی طنز و سرگرمی ساخته است. همین محبوبیت او باعث می‌شود تا کاربران یوتیوب درباره درآمد آرایا کیوکسر کنجکاو شوند. مطابق آمار سایت SpeakRJ درآمد دلاری سالانه آریا در یوتیوب 57.8 هزار دلار است که در بالاترین رده‌های کسب درآمد در میان یوتیوبرهای ایرانی قرار می‌گیرد.

افزایش درآمد از یوتیوب با رشد کانال

برای بهبود و تسریع در رشد کانال یوتیوب خود، می‌توانید از خدمات ویژه ما استفاده کنید. به پنل خدمات یوتیوب ما سر بزنید و با افزایش سابسکرایب، لایک و واچ تایم، کانال خود را به سطح بالاتری برسانید.

درآمد آریا کیوکسر

با اینکه آریا هیچگاه خود را به عنوان یک گیمر حرفه‌ای مطرح نکرده است. اما این مسئله و علاقه‌مندی به تولید محتوا و ارزش قائل شدن برای مخاطبان، باعث شده تا یکی از بزرگترین کانال‌های یوتیوب را راه‌اندازی کند.

بر اساس آمار سایت speakrj تخمین زده می‌شود که کانال یوتیوب ARIA KEOXER درآمد روزانه ۸۶ تا ۹.۱ هزار دلار و درآمد ماهانه حدود ۲.۶ تا ۵۷.۸ هزار دلار بر اساس 617 هزار مشترک YouTube، میانگین بازدیدها و تعداد دفعات آپلود ویدیو داشته باشد.

بازه درآمد آریا کیو کسر ویو (View) درآمد دلاری تخمینی درآمد به تومان
متوسط درآمد روزانه +428,264 $86 – $1.9K 5 میلیون تا ۱۲۵ میلیون
متوسط درآمد ماهانه +2,997,846 $600 – $13.5K ۳۹.۵ میلیون تا ۸۹۱.۵ میلیون
متوسط درآمد سالانه +12,847,910 $2.6K – $57.8K ۱۷۱ میلیون تا ۳.۸ میلیارد

آریا کیوکسر یکی از موفق ترین یوتیوبرهای ایرانی است که درآمد بالایی دارد. به طور تقریبی درآمد آریا کیوکسر از یوتیوب در ماه 500 میلیارد ریال است. (البته این مقدار تقریبی است و از سایت socialblade استفاده شده است.)

مروری بر درآمد آریا کیوکسر

همانطور که دیدید درآمد متوسط سالانه آریا کیوکسر در یوتیوب 57.8 هزار دلار معادل با ۳ میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان در آبان ۱۴۰۳ است. بدون توجه به نتیجه و وضعیت فعلی، هر کاری را که دوست دارید شروع کنید و با قدم‌های کوچک و پیوسته ادامه دهید. به این ترتیب، پس از چند سال، همانند آریا کئوکسر، نتایجی شگفت‌انگیز خواهید داشت که شما و دیگران را به تعجب خواهند انداخت.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱۸ رای

پانیذ هاشمی

مگر غیر این است که هدف همه ما در نهایت کاشت بذر درک معنای زندگی و پرورش آن است؟ مسیر من برای پرورش آن بذر از جهان تکنولوژی می‌گذرد و هدف گسترش آن تا دورافتاده‌ترین نقطه‌های ذهن آدمی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا