قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری

مخفی کردن استوری برای برخی افراد + ویدیوی آموزشی

بازدید : 181

در این مقاله به چگونگی مخفی کردن استوری برای تعداد محدودی از اشخاص خواهیم پرداخت. استوری یکی از امکانات اینستاگرام برای ثبت لحظات زودگذر زندگی است. مدت زمانی که می‌توان از آن بازدید کرد بر خلاف پست‌ها، محدود است و بعد از ۲۴ ساعت از دسترس خارج می‌شود. اما اگر نیاز دارید از آن استوری در زمان‌های دیگر نیز دیدن کنید، می‌توانید از آموزش دانلود استوری استفاده کنید.

هاید کردن استوری اینستاگرام

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بخواهید استوری خود را فقط برای افراد مشخصی به اشتراک بگذارید. یا حتی ممکن است با توجه به شرایط، بخواهید استوری خود را فقط از دید یک شخص پنهان کنید. به طور کلی، به سه روش می‌توان این کار را انجام داد.

 

آموزش ویدئویی مخفی کردن استوری

 

 

۱) مخفی کردن استوری از قسمت تنظیمات

استفاده از امکان “پنهان کردن داستان (Hide Story)” از قسمت تنظیمات اینستاگرام در دسترس است. بدون اینکه نیاز باشد فردی را بلاک یا آنفالو کنید، می‌توانید از این روش بهره ببرید. همچنین از این طریق می‌توانید استوری خود را برای یک‌نفر یا چندنفر مخفی کنید.

کافی است مراحل زیر را طی کنید:

  • وارد پروفایل خود شوید. آیکون سه خط بالای یکدیگر را انتخاب نمایید.

 

مخفی کردن استوری از طریق تنظیمات

 

  • وارد بخش تنظیمات (Settings) شوید.

 

مخفی کردن استوری از طریق تنظیمات

 

  • سپس گزینه حریم خصوصی (Privacy) را بزنید.

 

مخفی کردن استوری از طریق تنظیمات

 

  • از لیست گزینه‌ها، باید استوری (Story) را انتخاب نمایید تا وارد تنظیمات آن شوید.

 

مخفی کردن استوری از طریق تنظیمات

 

  • از صفحه‌ای که برای شما باز می‌شود، در قسمت Hide Story From روی اشخاص (People) بزنید.

 

مخفی کردن استوری از طریق تنظیمات

 

  • از بین افراد نمایش داده شده، کسانی را که می‌خواهید استوری برای آنها مخفی شود، انتخاب نمایید. به این صورت که دایره توخالی مقابل اسم آنها را علامت بزنید. اگر شخص موردنظر در لیست نبود، می‌توانید از طریق ذره‌بین (Search) موجود در بالای صفحه، آن را جستجو و علامت بزنید. تیک آبی مقابل هر شخص، نشان می‌دهد استوری برای ایشان مخفی شده است.

 

مخفی کردن استوری از طریق تنظیمات

 

حال می‌توانید با زدن روی فلش بالای صفحه، از این قسمت خارج شوید.

 

۲) مخفی کردن استوری از طریق پروفایل کاربر

اگر پیج شما عمومی (Public) است استفاده از این روش به شما توصیه می‌شود. چون از این طریق می‌توانید استوری را حتی برای افرادی که شما را فالو نکرده‌اند نیز مخفی کنید. لازم به ذکر است دانستن نام‌کاربری ایشان برای جستجو، موردنیاز است.

مراحل زیر را باید انجام دهید:

  • در پروفایل خود، از قسمت ذره‌بین (Search)، نام کاربری شخص موردنظر را جستجو کنید.

 

مخفی کردن استوری از طریق پروفایل کاربر

 

  • در پروفایل فرد مدنظر، روی سه‌نقطه بالای صفحه بزنید تا گزینه‌ها برایتان نمایش داده شوند.

 

مخفی کردن استوری از طریق پروفایل کاربر

 

  • از لیست، باید گزینه پنهان کردن داستان‌تان (Hide Your Story) را انتخاب نمایید.

 

مخفی کردن استوری از طریق پروفایل کاربر

 

  • و در نهایت پیغامی ظاهر می‌شود که “این شخص از این پس نمی‌تواند عکس‌ها، ویدئوها و لایوهایی که در استوری‌ قرار می‌دهید، ببیند”؛ پنهان کردن (Hide) را انتخاب کنید.

 

مخفی کردن استوری از طریق پروفایل کاربر

 

مراحل مخفی کردن استوری از طریق پروفایل کاربر به پایان رسید.

استفاده از این روش، زمانی مناسب است که بخواهید دیدن استوری را فقط برای یک نفر محدود کنید چون برای نفرات بیشتر، زمان‌بر خواهد بود.

 

۳) مخفی کردن استوری از طریق گزینه دوستان نزدیک (Close Friends) 

در این روش لیستی از اشخاص آماده می‌کنید که در صورت استفاده از این گزینه، استوری فقط برای آنها قابل مشاهده خواهد بود.

در ادامه به صورت مختصر به توضیح این روش خواهیم پرداخت.

برای مطالعه بیشتر، می‌توانید از مقاله Close Friends استفاده کنید.

 

  • از پروفایل خود، آیکون سه خط روی یکدیگر را انتخاب کنید.

 

مخفی کردن استوری از طریق کلوز فرند

 

  • سپس گزینه دوستان نزدیک (Close Friends) را انتخاب نمایید.

 

مخفی کردن استوری از طریق کلوز فرند

 

  • هرکس را می‌خواهید در لیست خود داشته باشید، با زدن روی گزینه اضافه‌کردن (Add) انتخاب کنید.

در نهایت برای تشکیل لیست خود، روی ساختن لیست (Create List) بزنید.

 

مخفی کردن استوری از طریق کلوز فرند

 

در گذاشتن استوری برای استفاده از لیست ساخته شده، باید دکمه زیر را بزنید.

در اینصورت، استوری فقط برای افراد انتخاب شده، نمایش داده می‌شود.

 

مخفی کردن استوری از طریق کلوز فرند

جمع‌بندی

  • اگر اکانت شما در حالت خصوصی (Private) قرار داشته باشد، فقط کاربرانی که شما را دنبال کرده‌اند می‌توانند استوری‌های شما را ببینند. اما اگر اکانت شما به صورت (Public) تنظیم شده باشد علاوه بر فالوورهای شما، هر کاربری می‌تواند نام‌کاربری شما را جستجو و استوری‌های شما را مشاهده کند.
  • اینستاگرام اعلانی به کاربر، مبنی بر مخفی شدن استوری اینستاگرام توسط شما، برای وی ارسال نخواهد کرد.

درباره ی فاطمه دستمالچی ساعی

دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر، گرایش نرم‌افزار است. در حال حاضر، در زمینه برنامه‌نویسی و تولیدمحتوا فعالیت می‌کند.

مطلب پیشنهادی

آرشیو استوری اینستاگرام

آرشیو استوری اینستاگرام _ یادآور استوری های قدیمی

اینستاگرام هر بار با قابلیت های فوق العاده خود ما را هیجان زده می کند. …

11 دیدگاه

  1. چطوری استوري هايد شده کسی رو ببينيم؟

    • نسرین ولی خانی

      سلام، وقت‌بخیر؛
      تنها با ساخت یک اکانت جدید و فالو کردن شخصی که اکانت شما را هیدن کرده است می‌توانید استوری‌های هاید شده او را ببینید.

  2. سلام میشه فقط برای یک نفر استوری بذاریم؟

    • نسرین ولی خانی

      سلام، وقت‌بخیر؛
      بله. شما می‌توانید از طریق قابلیت close friends اینستاگرام، شخص مورد نظر را به لیست کلوز فرند اضافه کنید و در زمان انتشار استوری، گزینه close friends را در پایین صفحه انتخاب نمایید.

  3. چطوری میشه فهمید یه استوری برای ما هیدن شده؟

    • نسرین ولی خانی

      سلام، وقت‌بخیر؛
      هیچ روشی برای تشخیص وجود ندارد و تنها می‌توانید از طریق پیج دومی، اکانت شخص مورد نظر را چک کنید.

  4. محمد جواد میرزایی

    سلام اگه استوری رو برای کسی مخفی کنیم، میتونه از هایلایت ها ببینه؟

  5. سلام. یکی استوری منو دید. من بعدش استوریم رو برای اون شخص مخفی کردم. دوباره میتونه همون استوری رو ببینه؟

  6. من وقتی چند نفر رو هاید میکنم، از صفحه که خارج میشم و دوباره وارد میشم دیگه هاید نیستن. چیکار کنم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *