قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری

آموزش بلاک و مسدودسازی کاربر در اینستاگرام

بازدید : 3,707

این مقاله در مورد مسدود کردن کاربر در اینستاگرام میباشد. در همه شبکه‌های اجتماعی افرادی هستند که اقدام به انتشار اسپم و یا مزاحمت برای دیگران می‌کنند. به همین منظور، اینستاگرام امکان بلاک و مسدودسازی، ریپورت کردن و صفحه شخصی را برای کاربران خود فراهم کرده است.

در این مقاله به چگونگی مسدود کردن کاربر در اینستاگرام می‌پردازیم.

 

آموزش ویدئویی بلاک و آنبلاک کردن در اینستاگرام

در ویدیوی بالا به طور کامل در مورد بلاک و مسدودسازی در اینستاگرام توضیح داده ایم. اگر میخواهید اطلاعات دقیق و با جزئیاتی مشاهده کنید حتما ویدیوی بالا را ببینید. اما اطلاعات دیگری نیز در ادامه بیان شده که میتوانید با مطالعه آنها راه های مسدود سازی را به طور کامل یاد بگیرید.

 

مسدود کردن کاربر در اینستاگرام

نه تنها در اینستاگرام بلکه در تمام شبکه های اجتماعی امکان مزاحمت وجود دارد. احتمالا شما هم تا به حال با کلمه بلاک کردن یا بلاک شدن روبرو شده اید.

این قابلیت از نظر کاربران بهترین گزینه برای خلاص شدن از افراد مزاحم و بی ادب می باشد.

با بلاک کردن پیچ افرادی را مسدود کنید که نمی خواهید با آنها برخورد داشته باشید یا آنها با شما تعامل داشته باشند.

با مسدود کردن پیچ قابلیت فرستادن پیام برای شما، دیدن پست هایتان و لایک کردن دیگر برایشان مقدور نیست.

البته این روزها مسئله بلاک شدن در اینستاگرام بسیار داغ است. همچنین این پلتفرم برای بلاک کردن هم محدودیت هایی را قرار داده است.

در ادامه به طور مفصل آموزش چگونگی بلاک و آنبلاک کردن در اینستاگرام را در اختیار شما قرار می دهیم.

مسدود کردن کاربر در اینستاگرام

 

آموزش مسدود کردن کاربر در اینستاگرام

گاهی به دلایل مختلف لازم است شخصی را بلاک کنید تا به اطلاعات شما دسترسی نداشته باشد.

برای این کار فقط باید نام‌کاربری شخص موردنظر را بدانید و با تیم فالووران همراه شوید.

۱) وارد پروفایل اینستاگرام خود شوید و از پایین صفحه روی علامت ذره‌بین کلیک کنید.

آموزش مسدود کردن کاربر در اینستاگرام مرحله 1

۲) در قسمت ذره‌بین، نام‌کاربری موردنظر را به‌طور کامل نوشته و جستجو کنید.

آموزش مسدود کردن کاربر در اینستاگرام مرحله 2

۳) از لیست اشخاص نمایش داده شده، اکانتی که متعلق به فرد مدنظر است را انتخاب کنید.

آموزش مسدود کردن کاربر در اینستاگرام مرحله 3

۴) اکنون وارد پیج آن شخص شده‌اید. روی سه نقطه بالای صفحه بزنید.

آموزش مسدود کردن کاربر در اینستاگرام مرحله 4

۵) از لیست نمایش داده شده، گزینه Block را انتخاب نمایید.

آموزش مسدود کردن کاربر در اینستاگرام مرحله 5

۶) اکانت موردنظر با موفقیت بلاک شد.

پیغامی برای شما نمایش داده خواهد شد، Ok را بزنید. بدین صورت، مراحل بلاک کردن و مسدودسازی به پایان می‌رسد.

آموزش مسدود کردن کاربر در اینستاگرام مرحله 6

برای روش های ریپورت کردن در اینستاگرام به مقاله ما در سایت مراجعه نمایید.

 

نکات قابل توجه در بلاک کردن و مسدودسازی در اینستاگرام

  • به منظور بلاک کردن یک شخص، لازم نیست حتما او را دنبال کرده باشید.
  • پس از بلاک کردن یک اکانت، اگر شخص موردنظر جزو فالوورهای شما بوده باشد، از لیست فالوورهای شما حذف خواهد شد.
  • تا وقتی که شخص، توسط شما در بلاک است، نمی‌تواند اکانت شما را بیابد یا پست‌های شما را ببیند.
  • در صورت خارج کردن یک اکانت از حالت بلاک، اعلانی مبنی بر آنبلاک شدن برای آن شخص ارسال نمی‌شود.
  • تنها راه خارج شدن از بلاک توسط افراد، این است که از او بخواهید شما را آنبلاک کند.
  • فرد بلاک شده، می‌تواند شما را منشن کند اما اعلانی برای شما ارسال نخواهد شد.

نکات قابل توجه در مورد مسدود کردن کاربر در اینستاگرام

 

از کجا بفهمیم در اینستاگرام بلاک شده‌ایم یا خیر!

۱) نام‌کاربری فرد را در قسمت ذره‌بین جستجو کنید، اگر آن را برای شما پیدا نکرد، بلاک شده‌اید.

۲) اگر شخصی را دنبال می‌کردید اما حالا با جستجوی دوباره نام او، گزینه فالوکردن برای شما در دسترس است، بلاک شده‌اید.

۳) در لیست فالوورهای خود بگردید، اگر نام شخص موردنظر در آن لیست نبود، “ممکن” است شما را بلاک کرده باشد.

۴) اگر هنگام جستجو، نام‌کاربری شخص برایتان یافت نشد، با اکانت دیگری، نام‌کاربری موردنظر را جستجو کنید.

اگر آن را با اکانت دوم یافتید، بدانید بلاک شده‌اید.

نکات مسدود کردن کاربر در اینستاگرام

برای روش های فهمیدن اینکه چه کسانی ما را در اینستاگرام بلاک کرده اند مقاله ما را بخوانبد.

اگر فردی را در اینستاگرام بلاک کنیم چه میشود

بسیاری از کاربران سوال میکنند اگر فردی را در اینستاگرام بلاک کنیم چه میشود؟ در این حالت دیگر افراد نمیتواننند پست ها و استوری های شما را مشاهده کنند و همچنین دیگر نمیتوانند برای شما پیامی بفرستند. حتی به تازگی اینستاگرام قابلیتی طراحی کرده که به کمک آن میتوانید افراد را با هر تعدادی اکانتی که با یک شماره و یا ایمیل ساخته اند بلاک نمایید.

آنبلاک کردن در اینستاگرام

حال ممکن است فردی را به طور اشتباهی بلاک کرده باشید و یا بخواهید بعد از مدتی افرادی را که بلاک کرده‌اید، آنبلاک کنید.

امکان رفع بلاک نیز در اینستاگرام وجود دارد؛ برای این کار باید مراحل زیر را دنبال کنید:

۱) وارد پروفایل خود شوید و از پایین صفحه روی علامت ذره‌بین کلیک کنید.

۲) در قسمت ذره‌بین، نام‌کاربری موردنظر را به‌طور کامل نوشته و جستجو کنید.

۳) از لیست اشخاص نمایش داده شده، اکانتی که متعلق به فرد مدنظر است را انتخاب کنید.

۴) اکنون وارد پیج آن شخص شده‌اید.

۵) همانند تصویر زیر، با زدن گزینه Unblock می‌توانید فرد را از بلاک خارج کنید.

اگر میخواهید پیج عمومی خود را خصوصی نمایید و به همین دلیل فالووران خود را بلاک میکنید بهتر است بعد از بلاک کردن آنها را آنبلاک کنید. در این صورت از لیست فالووران شما خارج خواهند شد.

آنبلاک کردن در اینستاگرام

اگر می خواهید بفهمید توسط چه کسانی آنفالو شده اید پیشنهاد میکنم مقاله ما را بخوانید.

مقاله مسدود کردن کاربر در اینستاگرام به پایان رسید. نظرات و سوالات خود را با ما در میان بگذارید.

درباره ی فاطمه دستمالچی ساعی

دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر، گرایش نرم‌افزار است. در حال حاضر، در زمینه برنامه‌نویسی و تولیدمحتوا فعالیت می‌کند.

مطلب پیشنهادی

بهترین ابزار انتخاب هشتگ مناسب در اینستاگرام

بهترین ابزار های انتخاب و آنالیز هشتگ اینستاگرام

یافتن ابزار مناسب آنالیز هشتگ اینستاگرام ، دستیابی به اهداف خود را آسان‌تر می‌کند. هشتگ …

12 دیدگاه

  1. این راهی که گفتید رو پیدا نمیکنم. روش دیگه ای برای آنبلاک کردن وجود داره؟

    • نسرین ولی خانی

      سلام، وقت‌بخیر؛
      بله. بدین منظور مسیر زیر را طی کنید:
      Settings  Privacy  Block Accounts
      سپس نام‌کاربری مدنظر را از لیست موجود انتخاب کرده و برای ثبت تغییرات، Unblock را بزنید.

  2. سلام یه نفر مدتی منو بلاک کرده بود اما خودش بهم گفت که آنبلاک کرده. ولی وقتی سرچ میکنم اسمشو چیزی برام نمیاره

    • امین اسم زاده

      سلام، وقت‌بخیر؛
      ممکن است مدتی که در بلاک بوده‌اید، ایشان نام‌کاربری خود را ویرایش کرده باشند. بهتر است از صحت نام‌کاربری مطمئن شوید و دوباره جستجو کنید.

  3. چطوری میتونم لیست بلاک رو پاک کنم کلا؟

    • امین اسم زاده

      سلام، وقت‌بخیر؛
      برای این کار باید تمامی اکانت‌های بلاک شده را از حالت بلاک خارج کنید تا لیست شما خالی شود.

  4. سلام. ممنون بایت مطالبتون. یه سوالی واسم پیش اومد اینکه از کجا بفهمیم ما رو آنفالو کردند یا بلاک؟

    • امین اسم زاده

      سلام، وقت‌بخیر؛
      برای پی بردن به این موضوع بهتر است نام‌کاربری فرد موردنظر را در قسمت ذره‌بین، جستجو کنید و مجدد فالو کنید. در صورتیکه فالو انجام نشد، بلاک شده‌اید و اگر درخواست فالو ثبت شد، آنفالو شده بودید.

  5. اگه کسی منو بلاک کرده باشه ولی من اونو بلاک نکرده باشم میتونه پست هامو ببینه؟

    • امین اسم زاده

      سلام، وقت‌بخیر؛
      خیر، در صورت بلاک شدن توسط شخص، پست‌ها و استوری‌های شما برای ایشان نمایش داده نمی‌شوند. ایشان فقط می‌توانند پروفایل شما را مشاهده نمایند.

  6. سلام خسته نباشین..
    شخصی منو بلاک کرده،منم ایشونو .
    حالا من که طرفو از بلاک در اوردم بعد مدتی ایدشو که از زیر یه پست تگ شده کلیک می کنم ارور *user not found* رو که با هیچ پروفایلی برام نمایش میده . با یه اکانت دیگه که می رم می تونم پیج و پست هاشو ببینم .
    سوالی که داشتم چطوری ایشون اعم از بلاک کردن ،کاری کردن که نتونم پروفایلشو مشاهده کنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *